viernes, 25 de abril de 2014

Банички на тиган

Банички на тиган
Добавете надписДнес сутринта си викам, я да направя едни банички за закуска.Ама този път нека са на тиган.И те взеха ,че станаха страшно вкусни.Много ми напомниха тия купешките,дето ги продаваха по градските фурни и които толкова ми липсват тук в Испания.Та ето и рецептата–

1 пак. кори за баница
4 яйца
300гр,сирене
1 ч,ч брашно
250 гр, кисело мляко
150 гр. масло или олио
1 бакпулвер
1 ч.л. сол


От изброените продукти,забърквате сместа за баничките.Мажете 1 кора с олио или масло и малко от сместа ,след това втора кора пак олио ,пак смес,третата кора е без смес и навивате като плик.В тиган слагате малко масло да се разтопи,слагате баничката и като се запържи от едната страна обръщате и от другата.Котлона трябва да е много слаб.Така им трябва по- вече време да станат ,но са хрупкави и от вътре


No hay comentarios:

Publicar un comentario